Događanja / Informacije

Izlet u Krašograd

logo Krašograd

U srijedu, 11. lipnja za malene iz odgojnih skupina MRAVIĆI i PČELICE organiziran je nezaboravan jednodnevni izlet u Krašograd.

Po dolasku u Krašograd djecu su počastili čokoladnim keksićima i Kraš Expressom, nakon čega je uslijedila sadnja našeg stabla šljive. Postala je to šljiva Dječjeg vrtića “Tratinčica”. Stablo se može doći posjetiti i pratiti njegov razvoj.

Nakon sadnje, ogromnim poljoprivrednim imanjem vozili su se Kraš Express disco – vlakićem, pjevali su i plesali tijekom cijele vožnje u pratnji mladih, veselih animatorica. Odlično su se zabavili i u tako dobrom raspoloženju nastavili sudjelovanje u velikom broju zabavnih aktivnosti kao što su – mužnja kravice, gađanje majmuna na vrtuljku, vožnja čamcem po jezeru, jahanje konjića na kotačima, igranje kola sreće, skakanju na trampolinu, razgledavanju životinja na farmi itd. Sladili su se čokoladicama, a poslije ručka iznenadio ih je veliki narančasti lav koji im je svima podijelio pune šake Kiki bombona.

Prije polaska kući, zadnja aktivnost za sve posjetitelje bila je organizirana potraga za blagom. Trebalo je pronaći kovčeg pun slatkiša, no kako su u igri sudjelovali i školarci, nažalost nitko od naših klinaca nije uspio pronaći blago. Ali to i nije bilo tako bitno nakon ovako dobrog provoda.

Svaka minuta boravka u Krašogradu bila je pomno organizirana i djeca su iscrpljena, ali zadovoljna i sretna zbog nezaboravnih doživljaja tog dana, sjela u autobus gdje su neki od njih i pozaspali…

Pogledajte kako nam je bilo u Krašogradu: