Roditelji

Ljeto u “Tratinčici”

DRAGI RODITELJI…

od 1. srpnja, tijekom korištenja godišnjih odmora djelatnika vrtića, mijenja se organizacija rada te započinjemo s provođenjem dnevnog odmora za djecu svih odgojnih skupina. Molimo Vas da im pripremite pidžamice kratkih rukava. Djeca će u tom vremenu moći čitati slikovnice, slušati priču ili se baviti nekom mirnom aktivnošću, ukoliko nemaju potrebu za snom.

Zbog visokog UV zračenja, djeca će boraviti vani samo tijekom prijepodneva, a odgojitelji će ih redovito mazati kremama koje smo primili kao donaciju DM-a. Molimo Vas da djecu oblačite primjereno vremenskim prilikama, da imaju kape sa šiltom te da im svakako stavite u ruksak rezervnu odjeću, kako bi odgojitelji tijekom ljeta nesmetano mogli s malenima na dvorištu provoditi aktivnosti koje uključuju vodu.

Također Vas molimo da korištenje godišnjeg odmora upišete kod svojih odgojiteljica najkasnije do 1. srpnja, kako bismo mogli napraviti konačni raspored i organizaciju rada. U skladu sa aktima vrtića, participacija roditeljima čija djeca ne borave u vrtiću tijekom čitavog srpnja i/li kolovoza, umanjuje se za 50 % od redovne cijene vrtića, ostalima se iznos umanjuje za 10% za odsustvo u trajanju od najmanje 10 dana.

ŽELIMO VAM DUUUUUUGO, TOPLO LJETO UZ PUNO SMIJEHA, ZABAVE I ODMORA!

P.S.   Nemojte nas zaboraviti na ljetovanju!
I ove godine s veseljem skupljamo sve vaše razglednice na našem panou!

 

incici