Događanja / Roditelji

PČELICE se oprostile od vrtića

U srijedu, 4.06.2014. u kino – dvorani, u uskom obiteljskom okruženju roditelja, baka i djedova, odgojna skupina PČELICE, na dirljiv se način oprostila od vrtića. U veliki je svijet odaslana još jedna generacija malenih iz TRATINČICE, vjerujemo, svima nama na ponos.

Vrticki maturanti - PCELICE

U kino dvorani, od početka do kraja programa, brisale su se suze i smijalo se istovremeno. Mame, tate, djedovi i bake uživali su u predivnoj izvedbi svojih malenih. Svaki se polaznik skupine PČELICA predstavio kroz svoju najupečatljiviju osobinu, te je cijeli program odisao snažnom osobnošću skupine. Odgojiteljice Mirjana Popović i Ljiljana Zorman, nisu skidale osmijeh s lica od ponosa, gledajući “svoju” djecu kako daju najbolje od sebe. Punih sat i pol, besprekidno, izmjenjivale su se plesne koreografije, recitacije i individualne izvedbe, a dvorana je bila nabijena ogromnom količinom pozitivnih emocija.

Nakon pojedinačne podjele malih vrtićkih diploma, uslijedilo je posebno iznenađenje – plesna skupina “BUMBARI” – tate na zadatku da zabave djecu. Obučeni u crne majice, s uvježbanom plesnom rock koreografijom, digli su (doslovno) publiku na noge. Djeca su vrištala od zadovoljstva, a mame su napokon dobile odgovor – gdje su tajnovito odlazili tate zadnja dva tjedna. Za kraj, izveli su prerađenu himnu Tratinčica na posebno zadovoljstvo djece.

Završetkom priredbe, zagrljajem i iskrenim stiskom ruke odgojiteljicama, završeno je jedno sretno poglavlje u životima malenih PČELICA, budućih đaka prvaka.

Zahvaljujemo Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju na ustupljenoj kino – dvorani, Vatrogasnoj zajednici grada Varaždinskih Toplica na besplatnom korištenju razglasa i popratne opreme. Posebno veliko hvala tati Dubravku Posavcu koji je odradio tehnički dio posla. Zahvaljujemo još i  vjernoj prijateljici našeg Vrtića, mladoj akademskoj slikarici Ivani Koren, koja je izradila prekrasne slike i ukrase za scenu.

Od srca zahvaljujemo roditeljima PČELICA na povjerenju koje su ukazali boravkom u našem vrtiću. Nadamo se da maleni iz vrtića odlaze punih srca i s pregrštom lijepih uspomena!

ZBOGOM PČELICE I SRETNO VAM BILO!!!