Događanja / Informacije

Čistoća d.o.o. donirala sok od jabuke

U petak, 7. prosinca 2018. godine, malene u Tratinčici, svojom donacijom prirodnog soka od jabuke, razveselilo je poduzeće ČISTOĆA d.o.o. iz Varaždina. Direktor Davor Skroza i predstavnici tvrtke, stigli su punih ruku, u pratnji gradonačelnice Dragice Ratković.

Maleni su ih dočekali uz pjesmu i prigodni kratki program, nakon čega smo se svi zajedno podružili uz čašicu razgovora i odličnog prirodnog soka od jabuke. Saznali smo da je sok napravljen od neprskanih, potpuno ekološki uzgojenih jabuka iz njihovih velikih nasada, što nas je posebno razveselilo.

:-)

Budući da se kao zajednica svi zajedno nalazimo u procesu edukacije o razdvajanju i sortiranju otpada,  pred nama, kao odgojno obrazovnoj ustanovi, nalazi se važan zadatak – stvaranje dobrih navika kod najmlađih, ulaganje u njihovu edukaciju i odgoj ekološke svijesti, kako bismo stvarali zdrave temelje društva budućnosti. Stoga smo s predstavnicima tvrtke ČISTOĆA d.o.o. dogovorili organizaciju radionica i edukacija za najmlađe, vezanih uz razvrstavanje otpada, što će moći primjenjivati i kod kuće sa svojim obiteljima.

 :-)

Zahvaljujemo od srca poduzeću ČISTOĆA d.o.o. iz Varaždina,

na doniranom prirodnom soku od jabuke za naše najmlađe!

:-)