Događanja / Informacije / Roditelji

Natječaj – “Volim Toplice”

Volim Toplice 2014

U organizaciji Turističke zajednice Grada Varaždinskih Toplica i Društva “Naša djeca”, 15.svibnja u 17.00 sati, u atriju starog grada održano je otvorenje izložbe dječjih radova pristiglih na natječaj “VOLIM TOPLICE”, kao i proglašenje najboljih likovnih i literarnih radova u kategoriji dječjeg vrtića, nižih i viših razreda osnovne škole.

Na natječaju je sudjelovao i Dječji vrtić “Tratinčica”, poslavši tridesetak dječjih radova.       S ponosom objavljujemo pobjednička imena u kategoriji dječjih vrtića – Ema Gluhak (4 godine), Anđela Čurdija (5 godina) i Evelin Pokos (7 godina) ovogodišnje su pobjednice natječaja “VOLIM TOPLICE”.

Kako je jako teško bilo odabrati najbolji rad, jer je svaki od njih na svoj način poseban i vrijedan nagrade, komisija je dodijelila i pohvale za radove ovih malih autorica – Hane Škrlec, Karle Janušić, Mirte Toma i Eni Smetiško Srdić.

Čestitamo svim malim umjetnicama, naročito  Emi, Anđeli i Evelin!                                       Nagrađene očekuje putovanje iznenađenja, tradicionalni “izlet u nepoznato” koji organizatori planiraju za listopad.