Događanja

Mama fizioterapeutkinja u posjetu “Zečićima”

U utorak, 13. ožujka, u sklopu projekta “Briga za zravlje” odgojne skupine “ZEČIĆI” ugostili smo gospođu Martinu Hokman, fizioterapeutkinju Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Varaždinske Toplice, a ujedno i mamu polaznice iste skupine. Gospođa Hokman je za djecu pripremila niz primjerenih igara i vježbica, uz medicinske, djeci zanimljive i atraktivne rekvizite uz koje su se djeca prvenstveno lijepo zabavila, ali su i naučila o važnosti tjelesnog vježbanja, pravilnog uspravnog držanja, sjedenja i sličnog. Također je na njima demonstrirala i masažu uljem. Maleni su uživali u interakciji s fizioterapeutkinjom te smo tom prilikom zajednički dogovorili i posjet Specijalnoj bolnici u njihovoj kineziološkoj  dvorani u skoro vrijeme, kako bismo djeci dali još bolji uvid i pružili im novo, neposredno iskustvo o važnosti očuvanja zdravlja. Ova se aktivnost također uklapa u dio projekta “Moje Toplice” koji provodimo na razini ustanove, jer djeca iskustveno uče o vlastitome gradu, kroz posjete ustanovama, udrugama i znamenitostima svojega grada, kao i o aktivnostima i  djelatnostima koje se odvijaju u Varaždinskim Toplicama.

:-)

Gospođi Martini Hokman od srca zahvaljujemo na odvojenom vremenu, strpljivosti i trudu koji je uložila u ovaj veseli susret s djecom iz Tratinčice!!!

Također zahvaljujemo i Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Varaždinske Toplice na susretljivosti i otvorenim vratima za male sugrađane Toplica!

:-)