Informacije

Večer matematike 2017.

U suradnji s HRVATSKIM MATEMATIČKIM DRUŠTVOM, u našem se vrtiću, 7. prosinca 2017. godine, četvrtu godinu za redom održala VEČER MATEMATIKE.

:-)

Kako bismo okupili što veći broj malih i veliki ljubitelja matematike, ove smo godine s aktivnostima počeli ranije nego inače, već od 15.30. Roditelji i djeca, kao i obično, u velikom su broju na vratima jedva dočekali da se otvore vrata sobe dnevnog boravka u kojoj su bili smješteni matematički centri.

Budući da je veliki broj djece i roditelja već i ranijih godina sudjelovao u Večeri matematike, pravila su većinom svima bila poznata, no nakon ponavljanja pravila sudjelovanja za nove igrače i podjele radnih putovnica kroz centre, po prvi puta smo sponzorskim nagradama razveselili petero djece koja su prva uspješno obišla sve radne centre. Zahvale su se pisale na licu mjesta te su ih maleni s velikim ponosom po dobijanju pečata u svim radnim centrima podizali, uz veliki zadovoljni osmijeh na licu.

Zahvaljujemo svim roditeljima koji su odvojili svoje dragocjeno vrijeme i proveli ga u ugodnoj radno – zaigranoj, a iznad svega edukativnoj atmosferi našeg vrtića. Zahvaljujemo roditeljima i u ime naših najmlađih, koji će ovakve kvalitetne zajedničke trenutke igre i zabave s roditeljima, nositi u sjećanju zasigurno još dugo vremena.

:-)