Događanja / Informacije / Roditelji

Svečanost “Tratinčica”

Svečanost

Dva put odgođena svečanost “Tratinčica” povodom obilježavanja Dana vrtića, napokon je održana, u srijedu 7. svibnja. Unatoč oblacima i laganoj kišici, koji su cijelo vrijeme kao prijetnja stajali iznad dvorišta “Tratinčice”, mališani iz 6 odgojnih skupina, otprilike njih 140 – tak , svojim je roditeljima, bakama, djedovima, gostima, uzvanicima i ostalim prijateljima Vrtića izvelo kratki, ali efektan program u znak zahvale.


Nakon izvedene vrtićke himne, u kojoj su sudjelovali svi mališani, polaznici Vrtića, uz prve kapi kiše program je otvorila najmlađa odgojna skupina djece “Leptirići” u dobi od dvije i tri godine, koja su na čuđenje mnogobrojne publike, izvela originalnu kostimiranu točku “Patuljci”. Nakon toga četverogodišnjaci iz skupine “Cvjetići” sa točkom “Zaljubljeni žabac” svojim velikim zagrljajem na kraju, dirnuli su sve. Zatim petogodišnje “Bubamare” i šestogodišnji “Mravići” su kao profesionalci izveli po dvije svoje plesne koreografije. Djeca najstarije odgojne skupine “Pčelice” izvela su tri “ekološki osvještene” točke, a nakon njih djeca iz Programa predškole nastupila su sa recitacijom o sreći.

Predstavnicima ustanova, društava, udruga i pojedincima uručene su zahvalnice za doprinos i potporu u unapređenju odgojno – obrazovnog rada dječjeg vrtića.

Na kraju je još jednom izvedena vrtićka himna, nakon koje je uslijedilo čašćenje domaćim kolačima i razgledavanje fotografija svih važnijih aktivnosti, posjeta i izleta djece tijekom tekuće pedagoške godine.

Zahvaljujemo svima koji su se odazvali i prisustvovali maloj, ali nama vrlo bitnoj svečanosti “Tratinčica” te pozdravljamo sve one koji, nažalost, nisu uspjeli doći.

Također zahvaljujemo Mirku Bešeniću (EVENT INFO) koji je pružio tehničku podršku i bio nam D.J. volonter, baš kao i Nino Hrženjak koji se potrudio da nam o ovom događaju ostane foto-dokumentacija.

VELIKO, VELIKO HVALA svim vrijednim dragim mamama i bakama koje su nas počastile velikom količinom odličnih kolača.