Događanja / Roditelji

Cvjetići se oprostili od vrtića

U četvrtak, 8. lipnja, u prostorijama kino dvorane, održana je završna, oproštajna svečanost najstarije odgojne skupine “CVJETIĆI” i njihovih odgajateljica Smiljke Juzbašić i Danijele Detelj.

Što reći, kako je bilo – osjećaji su se komešali i izmjenjivali – od tuge zbog rastanka, do velike sreće i ponosa. Maleni su dali sve od sebe i iznenadili prisutne veselim programom, ali suze zbog rastanka nisu se mogle sakriti. Mame su brisale suze, tate su ih tješili, a djeca su uživala u svom velikom danu. Pjesma i smijeh ipak su na kraju nadvladali osjećaje koje smo zbog rastanka svi u sebi imali. Nakon zajedničkog slikanja, podjele diploma i slika, svi smo se zajedno uputili na dvorište vrtića, gdje smo nastavili s proslavom. Druženje roditelja i djece potrajalo je do 20.00 sati kada smo se svi međusobno izgrlili, zahvalili na suradnji i povjerenju te se pozdravili.

:-)

Cvjetićima i njihovim roditeljima od srca želimo sretan put u budućnosti!

Želimo im da sa sobom ponesu najljepše uspomene, da ne zaborave sve vrijednosti kojima smo ih u vrtiću naučili te im želimo da radosno i hrabro koračaju kroz život, da se bez straha i širom otvorenih očiju uspinju svim stepenicama života koje ih od sada na dalje čekaju. Želimo također da nikada ne zaborave svu ljubav i pažnju koju smo im ovdje dali.

Mi naše CVJETIĆE svakako, nećemo zaboraviti!

:-)

Hvala dragim roditeljima na povjerenju koje su nam u proteklih 5 godina ukazali,

dajući svoje najdraže i najvrednije u naše ruke. Vjerujemo kako smo opravdali takvo veliko povjerenje!

:-)

Zahvaljujemo i odgajateljicama Smiljki Juzbašić i Danijeli Detelj koje su zajedno s djecom pripremile prekrasan program za roditelje!

:-)

Zahvaljujemo Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju na prekrasnoj suradnji i besplatnom korištenju dvorane!

:-)

Hvala i tati Karlu Geriću koji je odvojio svoje slobodno vrijeme i bio D.J. te odradio odličan posao!

:-)

Zahvaljujemo svim dragim gostima na dolasku na našu završnu svečanost!

:-)