Događanja / Informacije

Draga Tratinčice, sretan ti rođendan!

Danas je u vrtiću bilo posebno uzbudljivo. Svi smo se uredili. Mame su djevojčicama isplele najljepše pletenice i obukle svečane haljinice, dječaci su nosili košulje i mašne. Razlog je sasvim logičan –

NAŠOJ TRATINČICI JE ROĐENDAN!

Djeca su ovih dana s odgajateljicama pripremala ukrase za vrtić, ispisivala poruke o vrtiću i slikala vrtić različitim tehnikama. Atmosfera je danas od jutra bila “ugrijana” i na visokoj razini. A onda, od deset sati nadalje – slavili smo, pjevali smo, veselili se i odlično se zabavljali. Kad su sve odgojne skupine otplesale po jedan glazbeni broj, stiglo je iznenađenje – velika čokoladna torta s prskalicama, pravim malim vatrometom. Torta je bila je divna izvana, ali je postala još slađa kada ju je kuharica narezala i podijelila po odgojnim skupinama. Mmmmmljaccc..

20170426_104137

 

Tortu nam je donirala SLASTIČARNICA “NYMPHA”

povodom osvajanja nagrade na Topličkom fašnjaku. U ime svih malih i velikih iz Tratinčice,

slastičarnici NYMPHA upućujemo veeeeeeeeeeeeeeeeliko

H V A L A!

:-)

Zahvaljujemo i pročelnici grada, gospođi NIVES ERNOIĆ koja nam je povodom rođendana, kao predstavnica osnivača vrtića, poklonila veliku sadnicu goji bobica. Priznajemo, goji bobica u našem vrtu još nije bilo, ali vjerujemo da ćemo uskoro naučiti dovoljno o biljci, ne samo da opstane, nego se i proširi u našem vrtu. 

:-)

Bio je to još jedan odličan, bučan, raspjevan i rasplesani rođendan koji ćemo svi sigurno još dugo pamtiti!

:-)

20170426_105358