Događanja

Kako smo proveli Dječji tjedan 1.dio – blagoslov kruha i pješačka ruta

Kako smo ranije najavili, Dječji tjedan je protekao u veselom i razigranom tonu, kroz mnoge zabavne aktivnosti za naše najmlađe. Utorak je bio dan kada smo ugostili djeda Stjepana Sremca da nam priča priče u stihovima. Odgojiteljice su istoga dana, za djecu skupina “Bubamare” i “Zečići” pripremile kratku lutkarsku predstavu.

U srijedu smo fino jeli, ugostili župnika i na kraju potrošili kalorije u velikoj zajedničkoj šetnji park – šumom.

dsc_0428

Upućujemo jedno veeeeeeliko HVALA svim mamama, bakama, strinama i tetama, a i nekolicini vrijednih i kreativnih tata koji su nas počastili prefinim kolačima i pecivima.

Zahvaljujemo od srca i velečasnom Stjepanu Mostečaku koji je povodom Dana zahvalnosti za plodove Zemlje, blagoslovio kruh i plodove te darivao svu djecu iz “Tratinčice” čokoladicama i bombonima, ubranih na svojem daleko poznatom “Čarobnom stablu”. Također zahvaljujemo Velečasnome na poklonjenim knjigama.

 

Hvala i svim obiteljima i pojednicima koji su se pridružili svima nama iz “Tratinčice” u obilježavanju predstojećeg Dana pješačenja. Ovim pješačenjem htjeli smo malenima omogućiti kvalitetno provedeno vrijeme u druženju s ljudima koji ih vole najviše na svijetu, a to su njihove obitelji i mi iz “Tratinčice”. Sretni smo i ponosni da smo okupili nemali broj ljudi koji su usprkos hladnoći hrabro hodali šumom, družeći i zabavljajući se. Maleni su zaista uživali!!!

U nastavku pogledajte kako je bilo na blagoslovu kruha i pješačenju: