Događanja / Informacije

Dan otvorenih vrata Tratinčice

U sklopu obilježavanja Lovrečeva i Dana grada Varaždinskih Toplica i naš se vrtić uključio u manifestaciju, otvorivši svoja vrata zainteresiranom dijelu građanstva.

P1060041

Održavanje glavnog druženja i zabavnih igara s vodom, planirano je na prostoru dvorišta i našeg pobjedničkog Najljepšeg školskog vrta u 2015.godini. Nažalost, zbog lošeg  vremena, sve su aktivnosti preseljene u unutarnje prostore vrtića, čime su aktivnosti izgubile na atraktivnosti. Svejedno, bilo je živo i veselo, a zainteresirani su mogli pregledati prostore vrtića, razgledati knjige koje su izradili najmlađi, upoznati djelatnike Tratinčice te sudjelovati u nekoj od ponuđenih aktivnosti.

Posebno nas je razveselio posjet bivših vrtićanaca (sada srednjoškolaca) kojima se sve u vrtiću učinilo “jaaaaaako maleno i puno drugačije nego prije” . Također smo od srca ugostili prijatelje iz privatnog Dječjeg vrtića “Čarobno ogledalce” s kojima smo se poigrali, podružili i podijelili zdravu voćnu salatu serviranu u lubenicama. Svi su gosti za uspomenu mogli ponijeti mirisni paketić sušene lavande, ubrane ove  godine u našem vrtu, još uvijek aktualnom nositelju titule Najljepši školski vrt Republike Hrvatske za  2015.godine.

Zahvaljujemo prijateljima Tratinčice i svim dragim gostima koji su nas posjetili na Danu otvorenih vrata!

:-)