Događanja / Informacije / Roditelji

Dani Dječjeg vrtića “Tratinčica”

S radošću Vas obavještavamo da od sutra, 22.travnja 2016. godine, počinju Dani Dječjeg vrtića “Tratinčica”. Svakog dana za malene smo organizirali atraktivne aktivnosti o kojima možete više pročitati u rasporedu događanja ispod.

DSC_7000_1

PETAK, 22. travanj

“NOĆ KNJIGE” – matineja. Aktivnost organizirana na razini Republike Hrvatske u koju je ove godine uključeno više od 500 sudionika te je registrirano oko 100 programa. U Tratinčici će tim povodom gostovati školski knjićničar Domagoj Španić koji će malenima u vrtićkoj biblioteci čitati knjige. Nakon čitanja, djeca će po grupicama izrađivati knjige u različitim tehnikama. Knjige će na kraju dana biti izložene na polukatu vrtića, u maloj čitaonici.

 

PONEDJELJAK, 25. travanj

Gostovanje “Čarobne scene” u kino- dvorani. Klaun Čupko će nasmijavati malene u 10.00 sati. Cijena predstave je 25,00 kuna, a uključuje ulaznicu i cd za svakog gledaoca. Molimo roditelje da uplate izvrše u računovodstvu vrtića.  Hvala!

 

UTORAK, 26. travanj

Zelena čistka u Tratinčici  i šareni piknik u voćnjaku. Red rada i red uživanja za najmlađe i naše drage goste, uz posebno iznenađenje koje nam daruje sponzor. Molimo roditelje da malenima obuku prikladnu odjeću u kojoj mogu cijelog dana boraviti u voćnjaku. Hvala!

 

SRIJEDA, 27. travanj

Obilježavanje MEĐUNARODNOG DANA SPORTA. Gostovanje topličkog karate kluba “AIK” koji će najmlađima prezentirati borilačke vještine.

 

ČETVRTAK, 28. travanj

Gostovanje topličkog slikara, g. Slavka Bešenića koji će s malenima slikati na dvorištu i u voćnjaku. Po cijelom vanjskom terenu biti će postavljeni likovni punktovi sa različitim likovnim tehnikama. Radove i slike izložite ćemo u prostoru dvorišta sljedećeg dana.

 

PETAK, 29. travanj

“TRATINČICA PLEŠE” – obilježavanje MEĐUNARODNOG DANA PLESA – rasplesani gosti iznenađenja i druženje uz zdrave obroke. Molimo Vas da obučete sportsku odjeću i obuću.