Događanja / Informacije / Natječaji

Predstavljanje Tratinčice na ekološko – edukativnom skupu u Krapinskim Toplicama

„Ususret proljeću i Uskrsu kroz ljepotu voda, šuma i najljepših školskih vrtova“ naziv je ekološko – edukativnog skupa, gdje je uz Dječji vrtić “Ivančice” iz Ivanca, Dječji vrtić Markuševac iz Zagreba i naša “Tratinčica” predstavljena javnosti i uzvanicima, kao aktualni nositelj lente pobjedničkog vrta u natječaju HRT-a “Najljepši školski vrtovi Republike Hrvatske”.

Dvodnevni skup je održan 16. i 17.  ožujka 2016. u Krapinskim Toplicama te je uz prezentacije stručnih ekoloških tema, održana i velika izložba svih plakata iz natječaja, kao i radionica izrade tradicionalnih pisanica. Organizatori skupa su HRT  i Vodeni park „ AQUAE – VIVAE“ Krapinske Toplice.

Na susretu su također izvršene pripreme za predstavljanje vrtića pobjednika, našeg Dječjeg vrtića “Tratinčica” uz Ivanec i Markuševac, koje će se održati u zagrebačkoj palači Dverce 22.04.2016. Prezentacija je namijenjena ravnateljima osnovnih škola i vrtića Grada Zagreba. Naš će vrtić tamo biti predstavljen prezentacijom i knjigama koje su izradili maleni tijekom godina bavljenja vrtom kako bi se voditeljima školskih i predškolskih ustanova prikazao tijek nastanka, razvoja i održavanja vrta.