Događanja / Informacije

Hrvatski olimpijski dan u Tratinčici

P1030672

Parolom “U ZDRAVOM TIJELU – ZDRAV DUH”, na igralištu NK”Mladost”,

  obučeni u bijele sportske majice, maleni iz Tratinčice, obilježili  su 

10. rujan, Hrvatski olimpijski dan

Po dobroj staroj navadi, nastavno na dugogodišnju odličnu suradnju sa Nogometnim klubom “MLADOST” Varaždinske Toplice i našim dragim prijateljem Krunoslavom Janušićem i ovu smo pedagošku godinu započeli u sportskom duhu.

Sva su djeca iz dječjeg vrtića danas došla obučena u bijele majice. Časopise, novinske isječke, sportske enciklopedije i slično sa odgojiteljicama su proučavali od početka tjedna, tako da su se olimpijski sportovi već našli i na velikim plakatima po vrtiću. Najmlađe odgojne skupine jutros su provele vježbe oblikovanja i sportske igre na dvorištu, dok su dvije najstarije skupine “Bubamare” i “Cvjetići” imali organizirane sportske igre na nogometnom igralištu NK “Mladost”. Zagrijavanje, vježbe koordinacije, ravnoteže, preciznosti, brzine, poligoni spretnosti itd. oduševile su malene još više i zato što su se izvodile na velikom terenu pravih nogometaša i sa njihovom opremom.

Zahvaljujemo Krunoslavu Janušiću što se uvijek odaziva na sportska druženja s polaznicima “Tratinčice”. Veliko HVALA i Nogometnom klubu “MLADOST” Varaždinske Toplice, koji nam je na korištenje ustupio veliki nogometni teren i sportske rekvizite.

 Veliki sportski pozdrav svima!