Događanja / Informacije / Roditelji

MRAVIĆI se oprostili od vrtića

U srijedu, 10. lipnja, naša najstarija odgojna skupina “MRAVIĆI” sa svojim odgojiteljicama Karoliom Sakač i Davorkom MIčudom, pripremila je polusatni program za roditelje pod nazivom “Vrtiću na rastanku”.

P1020626

Oproštaj je, kao i uvijek za sve nas odrasle, bio vrlo dirljiv. Pomiješani osjećaji; od ponosa; uzbuđenja i velike sreće pa sve do sjete za završenim periodom života, izazvali su i suze i smijeh. Mame su i plakale i smijale se istovremeno. Odgojiteljice su bile vrlo sjetne prisjećajući se trenutaka provedenih u ovoj skupini, a maleni, nesvjesni činjenice da kreću na novu i jednu sasvim drugačiju stazu, pjevali su, plesali, recitirali i uživali u druženju kao i u puuuuuuno kolača koje su pripremile njihove vrijedne mame.

Na samom kraju priredbe, posebno iznenađenje za “MRAVIĆE” priredile su naše drage prijateljice, članice topličke Udruge žena “Naši cajti” koje su svakom djetetu poklonile jednu svoju rukotvorinu. Tako je svaki dječak dobio mali ruksak za papuče sa ispisanim svojim imenom, a djevojčice prekrasne torbice sa različitim motivima. Maleni niti njihovi roditelji za ovo nisu znali, što je umnogostručilo trenutak sreće.

Dragim ženama iz udruge, zahvaljujemo od srca, a malenima i njihovim roditeljima želimo puno strpljenja, ljubavi, radosti i ugodnih trenutaka na putu koji im predstoji!

Zahvaljujemo Mravićima koji su obogatili naš vrtić i ostavili neizbrisivi trag!

U nastavku pogledajte kako je naša mala, svečanost izgledala..