Informacije / Roditelji

Dobro nam došli!

Dječji vrtic Tratinčica

Svim malenima i njihovim roditeljima od srca želimo dobrodošlicu u Dječji vrtić “Tratinčica”!

Radujemo se novoj pedagoškoj godini, kao i sitnim izazovima koje donosi, kako za malene tako i za nas velike! Radujemo se mnogobrojnim dječjim osmjesima, njihovim nepredvidivim pitanjima i smjerovima u kojima kreću istraživati, novim aktivnostima,  igrama i prijateljstvima koja će se u našem vrtiću sklopiti!

Dragi roditelji, bake i djedovi, veselimo se suradnji s Vama, te Vas sve pozivamo da se aktivno uključite u svakodnevicu “Tratinčice” tako što ćete pratiti zbivanja i obavijesti odgojitelja, redovito dolaziti na roditeljske sastanke i kreativne radionice te se odazivati na akcije koje u vrtiću organiziramo.

Za naše “nove” roditelje, odgajateljice su na oglasnoj ploči odgojne skupine “PČELICA” pripremile kratki sažetak korisnih savjeta koji će dobro doći prilikom zahtjevne faze prilagodbe djece na novu sredinu. Dodatne informacije i termin individualnih razgovora možete dobiti kod matičnih odgajatelja svih odgojnih skupina. Tijekom rujna održat će se roditeljski sastanci svih odgojnih skupina o kojima ćemo Vas redovito obavještavati.

Pratite nas ovdje na  www.dv-tratincica.eu  kao i na oglasnim pločama vrtića!

                       Hvala na povjerenju koje ste nam ukazali boravkom                               u Dječjem vrtiću “Tratinčica”!