Događanja / Roditelji

Oproštaj od Pčelica i Cvjetića

U srijedu, 12. lipnja, uz pjesmu, ples, smijeh i pokoju suzu na licu, oprostili smo se od naših malih predškolaca i njihovih dragih roditelja. Naših se 48 -ero budućih prvoškolaca za ovaj dan dugo i temeljito pripremalo pa nije bilo ni treme ni straha zbog nastupanja pred mnogobrojnom publikom. Pjevali su, plesali, čitali i glumili (“k’o veliki”) i na kraju jedva dočekali bogato čašćenje pizzama, kolačima i sladoledima koje su im pripremili roditelji. Usprkos vrućini, druženje se nastavilo do navečer.

☀

Zahvaljujemo našim Pčelicama i Cvjetićima koji su nas svojim prisustvom u vrtiću obogatili. Vjerujemo da od nas odlaze punih srca i otvorenih umova te im želimo da u životu i dalje nose veliki osmijeh i samo najljepše uspomene na predškolsko doba.


Zahvaljujemo roditeljima, djedovima, bakama i svim onima koji su sudjelovali u partnerstvu s vrtićem te koji su svih ovih proteklih godina potpomagali rad vrtića i zajedno s nama trudili se uljepšati djetinjstvo naših malenih.
❤
I na kraju našeg druženja, svim roditeljima, upućujemo
veliko HVALA
na povjerenju koje su nam ukazali, dajući nam “u ruke” svoje najveće blago.
❤

U galeriji pogledajte “komadić” atmosfere uhvaćene objektivom našeg dragog prijatelja Damira Mrvčića, kojem od srca zahvaljujemo na trudu i susretljivosti.



❤