Informacije

Online Tratinčica – Nacrtaj dugu! – uključite se i Vi!

Poštovani roditelji i draga naša dječice!

I u ovom vremenu, kada fizički nismo jedni uz druge, svi djelatnici Dječjeg vrtića “Tratinčica” i dalje misle na Vas te s velikim nestrpljenjem očekuju kada će se naša druženja i Vaš boravak u vrtiću, vratiti na staro.

❤

Do tada, uz poruku “OSTANI DOMA”, želimo svima barem malo olakšati cijelu ovu situaciju te Vam biti podrška kroz trenutno jedino moguću – online komunikaciju. Vaši matični odgojitelji, kreirati će viber grupe, u kojima je Vaš boravak potpuno neobavezan te ukoliko niste zainteresirani za takav način komunikacije odgojnih skupina, svakako to naglasite odgojiteljima.



Sve zainteresirane roditelje, pozivamo da prate objave odgojitelja u grupama te da ideje shvate samo kao nadahnuće i ideju za kvalitetno provođenje vremena s djecom. Sve će biti zabavnog i neobaveznog karaktera.  Cilj nam je biti uz Vas i ostati povezan, na način koji odgovara i Vama i Vašim malenima.

❤

Za početak, pozivamo Vas da se s malenima uključite u ovu prekrasnu likovnu akciju “DUGA” – koju prenosimo iz drugih široko dostupnih izvora – kao nadahnuće i ideju za početak rada, kao i zajedničkog druženja na ovakav novi, drugačiji način!

Uključimo se i mi! Svatko u svome domu! Zašarenimo prozore dječjim crtežima duge,

u znak nade i vjere da poslije kiše uvijek dolazi sunce!



U nadi da će se dvorištem “Tratinčice”

uskoro čuti veseli dječji glasovi, graja, vika i pjesma,

šaljemo Vam svima puno ljubavi!

❤

IMG-d57a26dcc45da5e5513f01dd859b5a81-V (1)