Događanja / Natječaji

Predstavljanje našeg vrta u Koprivnici

U petak, 17. ožujka 2107. u koprivničkom Domu mladih, službeno je otvoren ovogodišnji natječaj Hrvatske televizije NAJLJEPŠI ŠKOLSKI VRTOVI REPUBLIKE HRVATSKE za 2017.” Riječi podrške ovom projektu dali su pomoćnica ministra znanosti i obrazovanja Sanja Putica, zamjenica gradonačelnika Koprivnice Melita Samoborec i župan Koprivničko – Križevačke županije Darko Koren.

Kao primjeri dobre prakse, predstavljeni su pobjednički vrtovi ranijih godina. Tako je nakon predstavljanja Dječjeg vrtića “Ivančice” iz Ivanca, s ponosom predstavljen i naš vrt, vrt Dječjeg vrtića “Tratinčica”, koji je 2015. godine osvojio glavnu nagradu u kategoriji dječjih vrtića. Naglasimo kako je naš vrt odmah prve godine po prijavi proglašen najljepšim, na što smo izuzetno ponosni.

Program je vodila televizijska voditeljica Karmela Vukov-Colić, a poticajnim riječima motivacijski je skup zatvorila naša draga prijateljica Lidija Komes, idejna začetnica projekta.

U nastavku pogledajte objave na portalima ePodravina i Drava.info koje su uz mnoge druge medije popratile ovaj svečani događaj.

FOTO Natječaj za najljepši školski vrt u Hrvatskoj krenuo je danas iz Koprivnice

 

FOTO Lidija Komes, autorica Najljepših školskih vrtova: I najmanji vrt može pobijediti, ako je uređen s ljubavlju i znanjem