Događanja

10. travanj – “Pješice u školu”

Simboličnim odlaskom u topličku osnovnu školu “Antuna i Ivana Kukuljevića”, najstarija odgojna skupina – “PČELICE”, obilježila je 10. travanj, Dan koji nosi naziv “PJEŠICE U ŠKOLU”.

Već po izlasku iz dvorišta Vrtića pričekao nas je naš ljubazni kontakt policajac, Alen Mikulčić u pratnji još jednog policajca. U njihovoj smo sigurnoj pratnji došetali do osnovne škole i zahvalili im se na ugodnom društvu.

U školi su nas pričekale  učiteljice i djeca I.a i I.b razreda. Bili smo silno uzbuđeni kada smo po prvi put sjeli u klupe koje su nam kolege prvašići velikodušno prepustili na nekoliko minuta. Nakon što su nam otpjevali i prenijeli svoja iskustva iz škole, počastili su nas slatkišima i sokovima. Kad bi barem ovako uvijek bilo u školi – pjevanje i slatkiši! Tko se onda ne bi veselio školi?

Nakon čašćenja, pozdravili smo se sa prijateljima prvašićima i krenuli u posjet popularnom i nedavno otvorenom “Hotelu za kukce”. Od učiteljice smo saznali da je to mjesto u kojem kukci mogu sigurno prezimiti. Svidjela nam se ta ideja i poželjeli smo na našem vrtu i sami izraditi jedan sličan.

Od srca zahvaljujemo na gostoprimstvu djelatnicima i djeci 
Osnovne škole Antuna i Ivana Kukuljevića,
kao i kontakt policajcu na strpljivosti!