Događanja / Informacije / Roditelji

Zahvala za sudjelovanje u Večeri matematike 2014.

P1000006-001

ZAHVALJUJEMO VELIKIM I MALIM SUDIONICIMA “VEČERI MATEMATIKE 2014.” 

💡       :-)

U suradnji s HRVATSKIM MATEMATIČKIM DRUŠTVOM, 4. prosinca 2014. godine po prvi puta u našem je vrtiću održano “VEČER MATEMATIKE”.

Svim sudionicima zahvaljujemo od srca!

Temeljem inicijative naših triju najmlađih odgojiteljica, koje su osmislile i izradile materijale za provedbu, djeca i roditelji u neočekivano velikom broju, odazvali su se na ovo druženje. Najmlađi sa svojim mamama, tatama, bakama, sestrama i braćom pod budnim okom naših vrijednih odgojiteljica od 15.00 do 16.30 testirali su i proširivali svoja znanja s područja matematike, na djeci najprihvatljiviji način – KROZ IGRU.

Zadaci su bili raspoređeni kroz 5 radnih centara. Prolazak kroz određeni centar bilježio se žigom u  posebnoj Putovnici. Djeca koja su riješila zadatke u svim centrima aktivnosti i sakupila potreban broj žigova u Putovnici, osvojila su priznanje. Savladavajući matematičke izazove, djeca su učila i pritom uživala, a roditelji su mogli provesti vrlo kvalitetno vrijeme sa svojim malenima.

Tijekom popodneva, okupilo se i u aktivnostima izredalo više od 60 sudionika. I u jutarnjim satima odgojitelji su na razini čitave ustanove organizirali i provodili matematičke aktivnosti. Tako su svi, od jasličara do predškolaca, u četvrtak bili okruženi različitim igrama i sklopovima aktivnosti koje potiču razvoj matematičkog mišljenja kod djece te im matematiku približavaju na zabavan način, primjeren svakoj dječjoj dobi.

Pogledajte kako je izgledalo na druženju: