Događanja / Informacije

Dan jabuka – 20.10.2014.

16 Dan jabuka

U ponedjeljak, 20.listopada svi su maleni iz Tratinčice, obilježili Dan jabuka. Svaka skupina provodila je aktivnosti na svoj način. Tako smo nakon Dana pješačenja i ugodnog boravka u prirodi, nastavili sa slijedom povezanih aktivnosti, koje nas usmjeravaju u zajedničkom ostvarenju vizije vrtića:

“VRTIĆ U PRIRODI; PRIRODA U VRTIĆU” 

Odgajateljice su osmislile različite prigodne igre. Jabuke su se jele u svim oblicima – od ribanih, rezanih, guljenih, sa korom, u štruklima … jabuke smo proučavali, oslikavali velike modele, igrali didaktičke igre s motivima jabuka, pogledali smo predstavu o jabuci, pjevali smo pjesme o jabuci, pričali o njenim zdravim stranama itd. Sve u svemu, bio je to prekrasan sunčani dan, ispunjen ponajviše smijehom i zabavom, ali i vrijednim poučnim trenucima u kojima su podjednako uživali i maleni i veliki iz Tratinčice.                               Pogledajte kako smo proveli Dan jabuka:

01 Igre za Dan jabuka 18 Dan jabuka 17 Dan jabuka 16 Dan jabuka 15 Dan jabuka 14 Dan jabuka 13 Dan jabuka 12 Dan jabuka 11 Dan jabuka 10 Igre za Dan jabuka 09 Igre za Dan jabuka 08 Igre za Dan jabuka 07 Igre za Dan jabuka 06 Igre za Dan jabuka 05 Igre za Dan jabuka 04 Igre za Dan jabuka03 Igre za Dan jabuka
02 Igre za Dan jabuka